3 юни | гр. София | Гранд Хотел “Милениум” ГОДИШНИ НАГРАДИ НА КАЙЗЕН ЖЕНСКИ КЛУБ 2022

Когато празнуваме постижението на една жена, празнуваме постиженията на всички жени по света.

Тазгодишните награди на Кайзен женски клуб ще отличат най-значимите успехи и най-вдъхновяващите примери сред нашата общност. Тази специална галавечер ще посветим на упоритата работа, отдадеността и любовта, с които дамите от кръга ни ден след ден създават положителни промени както в личен, така и в социален план.

2022-ра е първата ни година заедно, като целта ни е да продължаваме да растем във всяко отношение. За нас е чест и удоволствие да отбележим тържествено приноса на нашия прекрасен колектив и да поощрим стремежа към постоянен напредък.
Победителите ще бъдат обявени на 3 юни 2022 г. на церемония в Гранд хотел “Милениум” от 17:00 до 21:30 ч.

- КАТЕГОРИИ -

Мисионер в личностното развитие
В тази категория са номинирани дами, които имат значим принос в областта на класическото и алтернативното образование. Като своя житейска мисия те са разпознали разгръщането на висшия човешки потенциал.
Наградата се връчва за принос към многостранното развитие на хората.
НОМИНАЦИИ
Силви Еролова
Румяна Димитрова
Краси Ангелова
Гласуването ще започне на 19.05.2022
Ангел-пазител на здравето
Номинираните тук се отличават с всеотдайната си работа в сферата на емоционалното, физическото и психичното здраве. Те са посветили кариерата и енергията си на това, да възстановяват и стимулират човешката сила. Призът се връчва за принос в подобряването на качеството на менталното и телесното благосъстояние на хората.
НОМИНАЦИИ
Галина Царевска
Камелия Петрова
Нели Паева
Лора Игнатова
успешен предприемач
Сред номинациите в тази категория ще откриете имената на напредничави дами, които са постигнали впечатляващи резултати в бизнеса. С талант, труд и всеотдайност те не само превземат нови върхове в индустрията си, но и оказват позитивно социално влияние.
Наградата се връчва за завидно развитие и принос в сферата на предприемачеството.
НОМИНАЦИИ
Ирена Филипова-Маринова
Глория Масларска
Арлин Каспарян
Краси Ангелова
Покровител на общността
В тази категория място са намерили дамите, които са допринесли най-много за подобряването на всеобщото състояние на нашия кръг. Чрез личния си пример и чрез готовността си да съдействат за израстването на всеки член на клуба, те неусетно се превърнаха във важен фундамент на нашата философия.
Наградата се връчва за комплексен принос в утвърждаването и сплотяването на Кайзен женски клуб като общност за усъвършенстване и подкрепа.
НОМИНАЦИИ
Маргарита Вачкова
Юлия Журавлева
Пепи Динкова - Тисели
Наталия Бойчева
Влиятелен лидер
Дамите, номинирани тук, са примери за достойно лидерство в своята индустрия и общност. Те заслужено са спечелили респекта на хората от своя бранш и доверието на своите сподвижници. Окуражаващи, подкрепящи, вдъхновяващи и всеотдайни, тези жени успяват да влияят позитивно не само на средата си, но и на всички в нея.
Наградата се връчва за проявени лидерски качества, които са инициирали положителни промени.
НОМИНАЦИИ
Мирослава Вeлева - Радкова
Галина Царевска
Райна Дамяни
Лора Игнатова
Посланик на доброто
В тази категория ще откриете имената на дамите, които са оказали подкрепа на значими каузи и благотворителни инициативи. Помагайки да се случи още едно чудо, те помагат на цялото човечество да възстанови вярата в хората и се превръщат в инструмент за добротворство.
Наградата се присъжда за активно участие в хуманитарни дейности.
НОМИНАЦИИ
Цвета Григорова
Лили Димитрова
Елена Маринова
Нина Анчева
Кралица в модата
Номинирани в категорията са дами, които изпъкват с изтънчен вкус и безпогрешен естетически усет по отношение на облеклото. Те се отличават с неповторим моден почерк. Използвайки дрехите и аксесоарите като език, чрез който изразяват ярката си индивидуалност, или като инструмент, чрез който помагат на другите да трансформират самочувствието си, те оставят своята креативна следа в света.
Наградата се връчва за изключителен моден стил и/или принос в тази сфера.
НОМИНАЦИИ
Полина Петрова
Румяна Димитрова
Росиана Нонова
Устремена към звездите
Дамите с номинации тук са отбелязали редица вдъхновяващи лични победи след присъединяването си към нашия клуб. Те са незаменим стимул за поддържането на високия дух в нашата общност. Борбени, всеотдайни и смели, те са дълбоко посветени на своята метаморфоза и напредват в процеса с всеки изминал ден.
Наградата се връчва за най-голям личен напредък, постигнат от член на клуба.
НОМИНАЦИИ
Биляна Стоянова
Йорданка Петкова
Силвия Симонова
Антония Бобчева
Марина Полизоиди
Победителите ще бъдат обявени на 3 юни 2022 г. на галацеремонията на Годишните награди на Кайзен женски клуб, който ще се състои в Гранд хотел “Милениум” от 17:00 до 21:30 ч.
*Дрескодът за събитието е строго официален.

Специални гости на събитието ще бъдат:

Златната ни олимпийска медалистка по карате
Ивет Горанова

Международният коучинг експерт и представител на Тони Робинс за България
Моузес Налока

- БИЛЕТИ -

Запазете своето място, като изберете сред следните опции:
Единичен билет – 150лева
Двоен билет (за член на клуба и придружител) – 250лева
Годишно членство за клуба за 2022 – 2023 г. + 2 билета за церемонията – 1000 лева

За Гранд хотел “Милениум”

За церемонията сме избрали място, достойно за знаменитости от световен мащаб. Гранд хотел “Милениум” ще Ви потопи в луксозната атмосфера на висшата естетика. Локацията ще предостави на гостите изключителен комфорт и ще добави елегантен щрих към нашето събитие. Погрижили сме се да получите най-доброто, защото Вашето перфектно изживяване е наш приоритет.